having to hit refresh --ALOT

Post your questions or issues here, if you need technical or administrative support or assistance.
User avatar
Weetabix
Posts: 5474
Joined: Fri Aug 15, 2008 11:04 pm

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Weetabix » Thu Mar 19, 2015 8:26 pm

Precision wrote:I am running firefox on win 7.
That's what I'm running with no problems.

Your post title made me think that you were needing the same frequency of short vacations that I feel in need of lately. :D
Note to self: start reading sig lines. They're actually quite amusing. :D

Precision
Posts: 4581
Joined: Wed Aug 20, 2008 6:01 pm

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Precision » Sun Mar 22, 2015 10:13 pm

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.


Trace #1 seemed to get through with minimal BS.

Tracing route to theguncounter.com [208.81.246.21]
over a maximum of 30 hops:

1 11 ms 9 ms 21 ms 10.194.128.1
2 9 ms 12 ms 12 ms ten0-0-0-3.orld20-ser2.bhn.net [72.31.194.224]
3 17 ms 14 ms 11 ms ten0-1-0-4.orld31-car2.bhn.net [71.44.61.26]
4 16 ms 16 ms 16 ms 72-31-220-138.net.bhntampa.com [72.31.220.138]
5 14 ms 17 ms 15 ms 72-31-188-178.net.bhntampa.com [72.31.188.178]
6 15 ms 15 ms 16 ms 4.68.70.153
7 35 ms 34 ms 35 ms ae-0-11.bar1.Houston1.Level3.net [4.69.137.133]

8 * * * Request timed out.
9 49 ms 39 ms 41 ms h210-242-130-216.adstx.net [216.130.242.210]
10 53 ms 40 ms 40 ms h137-240-130-216.adstx.net [216.130.240.137]
11 42 ms 39 ms 43 ms 207-91-185-106.nstci.net [207.91.185.106]
12 45 ms 38 ms 38 ms r1.aus.ch3data.com [208.81.240.226]
13 42 ms 40 ms 38 ms s2.aus.ch3data.com [208.81.240.230]
14 41 ms 41 ms 39 ms cp1.ch3data.com [208.81.246.21]

Trace complete.

Trace #2 did not make it. Ended in timed out.

Tracing route to www.guncounter.com [54.209.61.132]
over a maximum of 30 hops:

1 9 ms 23 ms 10 ms 10.194.128.1
2 8 ms 11 ms 10 ms ten0-0-0-3.orld20-ser1.bhn.net [97.69.193.226]
3 14 ms 23 ms 15 ms ten0-6-0-11.orld31-car1.bhn.net [72.31.193.120]

4 17 ms 16 ms 15 ms 72-31-220-148.net.bhntampa.com [72.31.220.148]
5 18 ms 15 ms 14 ms 72-31-188-174.net.bhntampa.com [72.31.188.174]
6 20 ms 19 ms 18 ms 10.bu-ether15.orldfljo00w-bcr00.tbone.rr.com [66
.109.6.98]
7 38 ms 39 ms 38 ms bu-ether18.atlngamq47w-bcr01.tbone.rr.com [66.10
9.1.72]
8 40 ms 39 ms 38 ms bu-ether12.asbnva1611w-bcr00.tbone.rr.com [66.10
9.6.33]
9 44 ms 38 ms 37 ms bu-ether12.vinnva0510w-bcr00.tbone.rr.com [66.10
9.6.31]
10 37 ms 37 ms 36 ms 0.ae0.pr0.dca20.tbone.rr.com [107.14.19.65]
11 49 ms 36 ms 36 ms 24.27.236.38
12 38 ms 39 ms 36 ms 72.21.220.157
13 39 ms 43 ms 41 ms 72.21.222.129
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 *

Unfortunately, this information does not tell me much - useful or what to do about fixing it. Suggestions?
"Those who hammer their guns into plows will plow for those who do not." ~Thomas Jefferson
My little part of the blogosphere. http://blogletitburn.wordpress.com/

Greg
Posts: 8188
Joined: Tue Aug 19, 2008 2:15 pm

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Greg » Sun Mar 22, 2015 10:25 pm

Who's 'guncounter.com'? ;)

You've got a routing related connection issue with 'www.guncounter.com'. RoadRunner appears to be a Roach Motel for packets.

Hop 5 appears to be the edge of your ISP's network, and the traffic gets handed off in different directions each time. Makes sense when you're tracing the route to different sites, but sometimes that happens to different traces to the same site. Usually means there's a routing issue somewhere. Unfortunately that sort of thing isn't something you can really control.
Maybe we're just jaded, but your villainy is not particularly impressive. -Ennesby

If you know what you're doing, you're not learning anything. -Unknown
Sanity is the process by which you continually adjust your beliefs so they are predictively sound. -esr

Precision
Posts: 4581
Joined: Wed Aug 20, 2008 6:01 pm

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Precision » Mon Mar 23, 2015 12:04 pm

Greg wrote:Who's 'guncounter.com'? ;)

You've got a routing related connection issue with 'www.guncounter.com'. RoadRunner appears to be a Roach Motel for packets.

Hop 5 appears to be the edge of your ISP's network, and the traffic gets handed off in different directions each time. Makes sense when you're tracing the route to different sites, but sometimes that happens to different traces to the same site. Usually means there's a routing issue somewhere. Unfortunately that sort of thing isn't something you can really control.
Thanks, so what I hear you saying is to call my ISP and bitch?
"Those who hammer their guns into plows will plow for those who do not." ~Thomas Jefferson
My little part of the blogosphere. http://blogletitburn.wordpress.com/

User avatar
Combat Controller
Site Admin
Posts: 4887
Joined: Thu Aug 14, 2008 12:03 am

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Combat Controller » Mon Apr 13, 2015 9:03 pm

That and our site is theguncounter.com! :lol:

Three machines with various configs and its working here... I personally use win 7 with firefox....
Winner of the prestigious Автомат Калашникова образца 1947 года award for excellence in rural travel.

User avatar
Denis
Posts: 6570
Joined: Fri Aug 22, 2008 5:29 am

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Denis » Tue Apr 14, 2015 6:29 am

The site is working fine for me on several machines and browsers, thanks!

My work PC is running Win 7 Enterprise and IE 9 (spit, spit)

At home, Mrs Denis' new ASUS VM40B PC is also Win 7 64-bit (hack, spit - I installed it yesterday - what a PITA!) with Firefox, Chrome and IE (spit), her laptop is a MacBook (also Firefox, or is it Safari?), and my own (identical) PC is running Linux Mint with Firefox and Chromium. www.theguncounter.com displays fine on them all.

Aesop
Posts: 6149
Joined: Sat Apr 27, 2013 9:17 am

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Aesop » Wed Apr 15, 2015 6:13 am

Having the same problem as Precision, pretty much non-stop for last week-10 days.
I'm on Win 7 and IE Whatever, and it took 5 tries to get into this thread, and 32 tries (not exaggerating) to post this reply.
I'm usually on at night, but it happens 24/7 lately.

I thought it was just me.

And I don't always get the headers, or anything in a Chiclet like (Post A Reply), (Quote), (Edit), etc.
Occasionally I get the default no graphics look onscreen.
"There are four types of homicide: felonious, accidental, justifiable, and praiseworthy." -Ambrose Bierce, "The Devil's Dictionary"

User avatar
Combat Controller
Site Admin
Posts: 4887
Joined: Thu Aug 14, 2008 12:03 am

Re: having to hit refresh --ALOT

Post by Combat Controller » Wed Apr 15, 2015 3:20 pm

Ass-op wrote:Having the same problem as Precision, pretty much non-stop for last week-10 days.
I'm on Win 7 and IE Whatever, and it took 5 tries to get into this thread, and 32 tries (not exaggerating) to post this reply.
I'm usually on at night, but it happens 24/7 lately.

I thought it was just me.

And I don't always get the headers, or anything in a Chiclet like (Post A Reply), (Quote), (Edit), etc.
Occasionally I get the default no graphics look onscreen.
Hmmm... Try firefox if you would and let me know. I am in the server and can't see why.
Winner of the prestigious Автомат Калашникова образца 1947 года award for excellence in rural travel.

Post Reply